לזניה תרד גבינה
לזניה תרד גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 390 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לכם בייקון, גבינת קוטג'מוקרם, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. . מתכונים דומים: לזניה תרד גבינה, רולאפים לזניה תרד גבינה, ו לזניה תרד ארטישוק זול.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים לזניה פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד. מבשלים תרד על פי כיוונים; לנקז היטב.
בקערה לנצח את גבינת שמנת על מהירות בינונית עם מיקסר חשמלי.
מוסיפים ביצים ומכים עד רכות. מערבבים גבינת פרובולון, גבינת קוטג', בייקון ואבקת שום.
חצי שכבה של אטריות לזניה בתבנית אפייה משומנת.
מורחים עם חצי תערובת גבינה וחצי מהתרד. למעלה עם שאריות לזניה אטריות, תרד וגבינה.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד מחומם דרך.