לזניה תרד עם פסטו אגוז
לזניה תרד עם פסטו אגוז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות דל סוכר, גבינת מוצרלה, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו לזניה תרד עם פסטו אגוז, לזניה שבורה עם פסטו אגוז, ו לזניה כרוב עם פסטו אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. שמן קל 9 x 13 אינץ תבנית אפייה. אם משתמשים בתרד טרי, קוצצים אותו בסדר. אם באמצעות תרד קפוא, קצוץ, ודא שהוא מופשר ביסודיות לסחוט את כל המים העודפים.
מניחים את הריקוטה או גבינת קוטג ' בקערה גדולה. מערבבים בתרד, פסטו, שום, מלח, פלפל, חצי פרמזן, ואגוזי מלך.
מורחים חצי מרוטב העגבניות בתחתית המחבת.
מניחים שכבה של אטריות לא מבושלות על הרוטב. כפית על 1/3 של ריקוטה או מילוי קוטג ' בטאבים על האטריות (אתה יכול להפיץ את זה קצת, אבל לא יותר מדי) ומפזרים 1/3 של מוצרלה מגוררת. בצע עם שכבה נוספת של רוטב, ואז אטריות, ואחריו עוד 1/3 של המילוי, ועוד 1/3 של המוצרלה. חזור עוד פעם אחת, ולאחר מכן לסיים עם שכבה סופית של אטריות. יישאר לך קצת פרמזן.
אם אתה משתמש אטריות טריות, לאפות חשופה. אם אתה משתמש אטריות מיובשות, לכסות את המחבת בחוזקה עם נייר.
אופים במשך 50 דקות, חושף את המחבת (אם רלוונטי) במהלך 15 הדקות האחרונות, שבמהלכן אתה יכול לפזר על הפרמזן השמורה. (במקרה של מחבת חשופה, אם החלק העליון של הלזניה הופך חום כמו שאתה אוהב את זה לפני זמן האפייה המלא הוא למעלה, לכסות באופן רופף עם נייר ולהמשיך לאפות, אז זה רגיל לקבל כהה מדי.)
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.
מניחים את עלי הבזיליקום ושום במעבד מזון או בבלנדר, ומערבבים היטב.
מוסיפים את האגוזים וממשיכים להתמזג עד אגוזי המלך הם טחונים דק.
שמור את המכונה פועלת כפי שאתה לטפטף בשמן הזית. כאשר יש לך משחה חלקה, להעביר לקערה, ומערבבים בפרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
אם אתה לא הולך להשתמש פסטו מיד, במקום במיכל כי יש מכסה הדוק הולם. להחליק את פני השטח העליונים של פסטו, ויוצקים על מספיק שמן זית כדי לכסות אותו לחלוטין. זה יוצר חותם חסין-אוויר המסייע לשמר אותו היטב. מכסים בחוזקה ולאחסן במקרר.