קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות95
מגזין

לזניה תרד עם פסטו אגוז

לזניה תרד עם פסטו אגוז
לזניה תרד עם פסטו אגוז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות דל סוכר, גבינת מוצרלה, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו לזניה תרד עם פסטו אגוז, לזניה שבורה עם פסטו אגוז, ו לזניה כרוב עם פסטו אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. שמן קל 9 x 13 אינץ תבנית אפייה. אם משתמשים בתרד טרי, קוצצים אותו בסדר. אם באמצעות תרד קפוא, קצוץ, ודא שהוא מופשר ביסודיות לסחוט את כל המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הריקוטה או גבינת קוטג ' בקערה גדולה. מערבבים בתרד, פסטו, שום, מלח, פלפל, חצי פרמזן, ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים היטב.
4
מורחים חצי מרוטב העגבניות בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים שכבה של אטריות לא מבושלות על הרוטב. כפית על 1/3 של ריקוטה או מילוי קוטג ' בטאבים על האטריות (אתה יכול להפיץ את זה קצת, אבל לא יותר מדי) ומפזרים 1/3 של מוצרלה מגוררת. בצע עם שכבה נוספת של רוטב, ואז אטריות, ואחריו עוד 1/3 של המילוי, ועוד 1/3 של המוצרלה. חזור עוד פעם אחת, ולאחר מכן לסיים עם שכבה סופית של אטריות. יישאר לך קצת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
אם אתה משתמש אטריות טריות, לאפות חשופה. אם אתה משתמש אטריות מיובשות, לכסות את המחבת בחוזקה עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים במשך 50 דקות, חושף את המחבת (אם רלוונטי) במהלך 15 הדקות האחרונות, שבמהלכן אתה יכול לפזר על הפרמזן השמורה. (במקרה של מחבת חשופה, אם החלק העליון של הלזניה הופך חום כמו שאתה אוהב את זה לפני זמן האפייה המלא הוא למעלה, לכסות באופן רופף עם נייר ולהמשיך לאפות, אז זה רגיל לקבל כהה מדי.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את עלי הבזיליקום ושום במעבד מזון או בבלנדר, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את האגוזים וממשיכים להתמזג עד אגוזי המלך הם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3
שמור את המכונה פועלת כפי שאתה לטפטף בשמן הזית. כאשר יש לך משחה חלקה, להעביר לקערה, ומערבבים בפרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
אם אתה לא הולך להשתמש פסטו מיד, במקום במיכל כי יש מכסה הדוק הולם. להחליק את פני השטח העליונים של פסטו, ויוצקים על מספיק שמן זית כדי לכסות אותו לחלוטין. זה יוצר חותם חסין-אוויר המסייע לשמר אותו היטב. מכסים בחוזקה ולאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת

מרכיבים

8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טרי לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי לפי הטעם791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים ארוזיםעלי בזיליקום טריים ארוזים3ציפורן גדולהכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר16אטריות לזניה טריות, ירוקות ולא מבושלות (תרד) או, אם משתמשים באטריות מיובשות, לא מבושלותאטריות לזניה טריות, ירוקות ולא מבושלות (תרד) או, אם משתמשים באטריות מיובשות, לא מבושלות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת מוצרלה דלת שומן, מגוררתגבינת מוצרלה דלת שומן, מגוררת907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת ריקוטה ללא שומן או גבינת קוטג'ללא שומןגבינת ריקוטה ללא שומן או גבינת קוטג'ללא שומן8שרימפס וורידיםשמן זית כתית נוספת (לאחסון)שמן זית כתית נוספת (לאחסון)8שרימפס וורידיםקצת שמן זית למחבתקצת שמן זית למחבת791 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום8שרימפס וורידיםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תרד טרי, שטףתרד טרי, שטף680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוטב עגבניות דל סוכר (או הרוטב האהוב עליך)רוטב עגבניות דל סוכר (או הרוטב האהוב עליך)791 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מלך קלויים קלותאגוזי מלך קלויים קלות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.