קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות95
מגזין

לזניה תרד עם פסטו אגוז

לזניה תרד עם פסטו אגוז
לזניה תרד עם פסטו אגוז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות דל סוכר, גבינת מוצרלה, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו לזניה תרד עם פסטו אגוז, לזניה שבורה עם פסטו אגוז, ו לזניה כרוב עם פסטו אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. שמן קל 9 x 13 אינץ תבנית אפייה. אם משתמשים בתרד טרי, קוצצים אותו בסדר. אם באמצעות תרד קפוא, קצוץ, ודא שהוא מופשר ביסודיות לסחוט את כל המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הריקוטה או גבינת קוטג ' בקערה גדולה. מערבבים בתרד, פסטו, שום, מלח, פלפל, חצי פרמזן, ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים היטב.
4
מורחים חצי מרוטב העגבניות בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים שכבה של אטריות לא מבושלות על הרוטב. כפית על 1/3 של ריקוטה או מילוי קוטג ' בטאבים על האטריות (אתה יכול להפיץ את זה קצת, אבל לא יותר מדי) ומפזרים 1/3 של מוצרלה מגוררת. בצע עם שכבה נוספת של רוטב, ואז אטריות, ואחריו עוד 1/3 של המילוי, ועוד 1/3 של המוצרלה. חזור עוד פעם אחת, ולאחר מכן לסיים עם שכבה סופית של אטריות. יישאר לך קצת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
אם אתה משתמש אטריות טריות, לאפות חשופה. אם אתה משתמש אטריות מיובשות, לכסות את המחבת בחוזקה עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים במשך 50 דקות, חושף את המחבת (אם רלוונטי) במהלך 15 הדקות האחרונות, שבמהלכן אתה יכול לפזר על הפרמזן השמורה. (במקרה של מחבת חשופה, אם החלק העליון של הלזניה הופך חום כמו שאתה אוהב את זה לפני זמן האפייה המלא הוא למעלה, לכסות באופן רופף עם נייר ולהמשיך לאפות, אז זה רגיל לקבל כהה מדי.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים את עלי הבזיליקום ושום במעבד מזון או בבלנדר, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את האגוזים וממשיכים להתמזג עד אגוזי המלך הם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
3
שמור את המכונה פועלת כפי שאתה לטפטף בשמן הזית. כאשר יש לך משחה חלקה, להעביר לקערה, ומערבבים בפרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אם אתה לא הולך להשתמש פסטו מיד, במקום במיכל כי יש מכסה הדוק הולם. להחליק את פני השטח העליונים של פסטו, ויוצקים על מספיק שמן זית כדי לכסות אותו לחלוטין. זה יוצר חותם חסין-אוויר המסייע לשמר אותו היטב. מכסים בחוזקה ולאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.