לזניה תרד עם פסטו אגוז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות דל סוכר, גבינת מוצרלה, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו לזניה תרד עם פסטו אגוז, לזניה שבורה עם פסטו אגוז, ו לזניה כרוב עם פסטו אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. שמן קל 9 x 13 אינץ תבנית אפייה. אם משתמשים בתרד טרי, קוצצים אותו בסדר. אם באמצעות תרד קפוא, קצוץ, ודא שהוא מופשר ביסודיות לסחוט את כל המים העודפים.
מניחים שכבה של אטריות לא מבושלות על הרוטב. כפית על 1/3 של ריקוטה או מילוי קוטג ' בטאבים על האטריות (אתה יכול להפיץ את זה קצת, אבל לא יותר מדי) ומפזרים 1/3 של מוצרלה מגוררת. בצע עם שכבה נוספת של רוטב, ואז אטריות, ואחריו עוד 1/3 של המילוי, ועוד 1/3 של המוצרלה. חזור עוד פעם אחת, ולאחר מכן לסיים עם שכבה סופית של אטריות. יישאר לך קצת פרמזן.
אם אתה משתמש אטריות טריות, לאפות חשופה. אם אתה משתמש אטריות מיובשות, לכסות את המחבת בחוזקה עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים במשך 50 דקות, חושף את המחבת (אם רלוונטי) במהלך 15 הדקות האחרונות, שבמהלכן אתה יכול לפזר על הפרמזן השמורה. (במקרה של מחבת חשופה, אם החלק העליון של הלזניה הופך חום כמו שאתה אוהב את זה לפני זמן האפייה המלא הוא למעלה, לכסות באופן רופף עם נייר ולהמשיך לאפות, אז זה רגיל לקבל כהה מדי.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את עלי הבזיליקום ושום במעבד מזון או בבלנדר, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את האגוזים וממשיכים להתמזג עד אגוזי המלך הם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3
שמור את המכונה פועלת כפי שאתה לטפטף בשמן הזית. כאשר יש לך משחה חלקה, להעביר לקערה, ומערבבים בפרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
אם אתה לא הולך להשתמש פסטו מיד, במקום במיכל כי יש מכסה הדוק הולם. להחליק את פני השטח העליונים של פסטו, ויוצקים על מספיק שמן זית כדי לכסות אותו לחלוטין. זה יוצר חותם חסין-אוויר המסייע לשמר אותו היטב. מכסים בחוזקה ולאחסן במקרר.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.