קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות64
מגזין

לזניה תרד עם ראגו פטריות

לזניה תרד עם ראגו פטריות
מתכון לזניה תרד עם ראגו פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 879 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת ריקוטה, עלי דפנה, רסק עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. נסו לזניה תרד עם ראגו פטריות, לזניה עצלנית עם ראגו כבש, תרד וריקוטה, ו לזניה פטריות ותרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את ragu: להשרות את פטריות פורצ ' יני ב 1 כוס מים חמים עד רך, על 15 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת מעל קערה. צ ' ופ, שמור את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
2
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד רך, 5 דקות. מערבבים את השום ואת רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
4
מוסיפים את פטריות פורטבלו ושיטאקה, 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית; מבשלים, מערבבים, עד שהפטריות רכות, 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
פטריותפטריות
פלפלפלפל
מלחמלח
5
מוסיפים את פטריות פורצ ' יני; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
6
מוסיפים את נוזל פורצ ' יני שמורות, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת מעט, על 3 דקות.
7
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם, 2 כוסות מים ועלי המפרץ; מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את הפטרוזיליה 1 כפית מלח ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד עבה, על 1 שעה, 30 דקות. השליכו את עלי המפרץ. (אתה יכול לעשות את ragu עד 1 יום קדימה; תן מגניב, ואז לכסות ולהירגע. מחממים לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
מיץמיץ
מיםמים
מלחמלח
1
מערבבים את הפרמזן, מוצרלה ואסיאגו; מניחים 1 1/2 כוסות של תערובת הגבינה בצד.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
גבינהגבינה
2
מערבבים את תערובת הגבינה הנותרת בקערה גדולה עם ריקוטה, ביצים, תרד, אגוז מוסקט ו 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מביאים סיר של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
4
מוסיפים את האטריות ומבשלים כאשר התווית מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
5
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לנער את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיםמים
6
מורחים 1 כוס של ראגו בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מוסיפים שכבה של אטריות, ואז חצי מתערובת התרד ו-2 כוסות ראגו. חזור עם שכבה נוספת של אטריות, תערובת תרד וראגו. למעלה עם האטריות הנותרים ראגו ומפזרים עם גבינה שמורה. מכסים בנייר כסף, מניחים על תבנית אפייה ואופים 50 דקות. לחשוף ולאפות עד הזהב, על 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
תרדתרד
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
תן לנוח לפני ההגשה.
9
צילום: אנה ויליאמס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין