מתכון לזניה תרד עם ראגו פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 879 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת ריקוטה, עלי דפנה, רסק עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. נסו לזניה תרד עם ראגו פטריות, לזניה עצלנית עם ראגו כבש, תרד וריקוטה, ו לזניה פטריות ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את ragu: להשרות את פטריות פורצ ' יני ב 1 כוס מים חמים עד רך, על 15 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת מעל קערה. צ ' ופ, שמור את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
2
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד רך, 5 דקות. מערבבים את השום ואת רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
גזר
סלרי
שום
בצל
4
מוסיפים את פטריות פורטבלו ושיטאקה, 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית; מבשלים, מערבבים, עד שהפטריות רכות, 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
פטריות
פלפל
מלח
5
מוסיפים את פטריות פורצ ' יני; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
6
מוסיפים את נוזל פורצ ' יני שמורות, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת מעט, על 3 דקות.
7
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם, 2 כוסות מים ועלי המפרץ; מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את הפטרוזיליה 1 כפית מלח ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד עבה, על 1 שעה, 30 דקות. השליכו את עלי המפרץ. (אתה יכול לעשות את ragu עד 1 יום קדימה; תן מגניב, ואז לכסות ולהירגע. מחממים לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
עגבנייה
פטרוזיליה
מיץ
מים
מלח
1
מערבבים את הפרמזן, מוצרלה ואסיאגו; מניחים 1 1/2 כוסות של תערובת הגבינה בצד.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
גבינת אסיאגו
גבינה
2
מערבבים את תערובת הגבינה הנותרת בקערה גדולה עם ריקוטה, ביצים, תרד, אגוז מוסקט ו 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
תרד
גבינה
מוסקט
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מביאים סיר של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
4
מוסיפים את האטריות ומבשלים כאשר התווית מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
5
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לנער את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
מים
6
מורחים 1 כוס של ראגו בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מוסיפים שכבה של אטריות, ואז חצי מתערובת התרד ו-2 כוסות ראגו. חזור עם שכבה נוספת של אטריות, תערובת תרד וראגו. למעלה עם האטריות הנותרים ראגו ומפזרים עם גבינה שמורה. מכסים בנייר כסף, מניחים על תבנית אפייה ואופים 50 דקות. לחשוף ולאפות עד הזהב, על 25 דקות יותר.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.