לזניה תרד קלה
לזניה תרד קלה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם מלח כשר, רוטב מרינרה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: לזניה תרד קלה, לזניית תרד ופטריות טבעונית קלה, ו לזניה תרד.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את הריקוטה, תרד, חצי פרמזן, שום, ואת הביצה בקערה גדולה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מורחים 3/4 כוס של רוטב העגבניות בשכבה דקה מעל החלק התחתון של צלחת אפייה 13 על 9 אינץ'.לבנות את הלזניה על ידי שכבות 3 של אטריות על הרוטב. למעלה עם עוד 3/4 כוס של רוטב עגבניות ולהפיץ אותו באופן שווה לקצוות של המנה. באמצעות כפית קטנה, לגלול שליש מתערובת ריקוטה (כ 1 כוס) באופן שווה על הרוטב ולשטח את הבובות עם החלק האחורי של הכף (תערובת ריקוטה תתפשט יותר כאשר הוא מתחמם). באופן שווה להניח רבע של פרוסות מוצרלה מעל ריקוטה.הפוך 2 שכבות יותר של אטריות, רוטב, תערובת ריקוטה, ומוצרלה. למעלה עם הנודלס הנותרים, רוטב ומוצרלה. מפזרים באופן שווה עם שאר הפרמזן. מעיל 1 צד של חתיכת נייר אלומיניום גדולה עם שמן צמחי או זית לכסות את המנה בחוזקה עם רדיד, צד שמן למטה.
אופים עד שהרוטב מתחיל לבעבע בקצוות, כ 40 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד העליון הוא השחמה, על 20 דקות יותר.
הסר את המחבת מתלה חוט ולתת מגניב במשך 15 דקות לפני חיתוך.