קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

לזניית בשר פסטו

לזניית בשר פסטו
לזניה בשר פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 612 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם צנוברים, אטריות לזניה, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה פסטו, לזניה פסטו ואפונה, ו אספרגוס-פסטו לזניה.

הוראות

1
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
2
מערבבים היטב גבינת ריקוטה, ביצים ופלפל; מערבבים היטב עם מקציף תיל, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מסננים עגבניות, הזמנה 1/3 כוס שמן 1/2 כוס עגבניות. שמור שאריות עגבניות לשימוש נוסף. סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון, ולהוסיף 1/2 כוס עגבניות, בזיליקום, ואת הבא 3 מרכיבים; תהליך עד חלקה. עם ריצת מעבד, יוצקים שמורות 1/3 כוס שמן דרך מצנח מזון בזרם איטי, יציב; תהליך עד מעורבב. מקפלים תערובת בזיליקום (פסטו) לתערובת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
לפי עוגהלפי עוגה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השחמה, ערבוב עד בשר מתפורר; לנקז. מערבבים ברוטב ספגטי. כפית שליש מתערובת בשר לתבנית אפייה משומנת 13x9x2 אינץ'. מסדרים 3 אטריות לזניה מבושלות על תערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מבושלותאטריות לזניה מבושלות
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מורחים חצי פסטו על אטריות, ומפזרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם שאריות 3 אטריות ותערובת בשר נותרת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מכסים ואופים ב 350 במשך 25 דקות. לחשוף ומפזרים עם הנותרים 2 כוסות גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים, חשוף, 5 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו לעמוד 10 דקות; לשרת.