לזניית צ'יזבורגר
המתכון צ'יזבורגר לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. אם יש לך גבינת צ'דר, אטריות לזניה, גבינת קוטג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: לזניית צ'יזבורגר, לזניית צ'יזבורגר, ו לזניה קלה של צ'יזבורגר בייקון.
הוראות
תנור חום ל 191°. בסיר 3 ליטר, לבשל בשר טחון מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל היטב; להסיר מחום ולנקז. מערבבים ברוטב עגבניות, קטשופ, מים ותערובת מרק.
בקערה בינונית, לנצח ביצים היטב. מערבבים גבינת קוטג ' וגבינת פרמזן.
כפית 1 1/2 כוסות של רוטב בשר בתחתית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. למעלה עם 4 אטריות לזניה מבושלות (אטריות לא יכול להגיע לקצוות של צלחת). למעלה עם חצי תערובת גבינת קוטג ' וחצי רוטב בשר שנותר.
חזור על שכבות עם שאריות אטריות לזניה, תערובת גבינת קוטג ' ורוטב בשר.
גזור גיליון 16x12 אינץ ' של רדיד רגיל או לא מקל; אם באמצעות רדיד רגיל, תרסיס עם ספריי בישול. צלחת כיסוי רופף עם נייר, בצד מרוסס למטה.
אופים 1 שעה או עד לזניה הוא מבעבע אטריות ניתן פירסינג בקלות עם קצה סכין חדה. לחשוף צלחת; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד גבינה על גבי נמס.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.