לחם אגוז תות
לחם אגוז תות עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך תותים, שמן צמחי, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: לחם תות ללא ביצים – לחם תות טבעוני, ברים כוח תאריך ואגוזים, ו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 2 9x5 מחבתות כיכר אינץ'.
מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון טחון וסוכר בקערת ערבוב גדולה. הפוך גם במרכז. הכו יחד את הביצים והשמן ושפכו אותם לבאר. מערבבים רק מספיק כדי להרטיב את החומרים. מקפלים פנימה את התותים והאגוזים.
יוצקים תערובת לתוך מחבתות מוכנות; למלא מכולות לא יותר מחצי מלא.
אופים בתנור שחומם מראש כ 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 20 עד 30 דקות לפני הסרת מחבתות. לעבור מתלה להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.