לחם אגוזים מלפפון
לחם אגוז מלפפון דורש על 2 שעות ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 334 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו לחם. אם יש לכם ציפורן טחון, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ברים כוח תאריך ואגוזים, מלפפון ברוסקטה (ללא לחם), ו אוכמניות בננה אגוז אפוי שיבולת שועל.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). תרסיס 2 5x9 אינץ ' מחבתות כיכר עם ספריי בישול.
מניחים מלפפונים מגורר לתוך מסננת ולתת לנקז במשך כ 30 דקות.
מערבבים ביצים, שמן צמחי, סוכר, תמצית וניל, מלפפון מנוקז, אגוזי פקאן יחד בקערה גדולה.
לטאטא קמח, קינמון, סודה לשתיה, מלח, אבקת אפייה, אגוז מוסקט וציפורן בקערה נפרדת. מערבבים מרכיבים יבשים לתוך תערובת מלפפון עד הבלילה משולבת היטב. הבלילה כפית לתוך מחבתות כיכר מוכנות.
אופים כיכרות בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה וקיסם מוכנס למרכז כל כיכר יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה.
בואו כיכרות מגניב מחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת מחבתות לסיים קירור על מדפי תיל.