לחם אוכמניות ופודינג אורז עם רוטב קרמל כתום
לחם אוכמניות ופודינג אורז עם רוטב קרמל כתום הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מיץ תפוזים, אורז, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו פודינג לחם עם רוטב קרמל כתום, פודינג לחם עם מתכון רוטב קרמל כתום, ו פודינג קרמל עם רוטב קרמל קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ואופים עד קלוי וזהב, משליכים באמצע, כ -15 דקות.
לטאטא יחד 1 כוס חלב התאדה עם חלב 2 אחוזים, 1/2 כוס סוכר, 1 כפית וניל, אגוז מוסקט, קמצוץ של מלח וביצים בקערה גדולה.
מוסיפים את קוביות הלחם המקורר ואורז בר. לזרוק לשלב ולהניח בצד עד הלחם סופג את רוב הנוזל, על 30 דקות.
מערבבים את האוכמניות לתוך התערובת ולהעביר לתבנית אפייה 2 ליטר משומנת קלות. למעלה עם השקדים ואופים עד פודינג הלחם מוגדר וזהב, 30 עד 40 דקות.
בינתיים, להוסיף את הנותרים 2 כפות סוכר לסיר קטן. מערבולת מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס והופך ענבר, על 7 דקות. מערבבים את הנותרים 1/4 כוס התאדה חלב, 1/2 כפית וניל, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים קמצוץ של מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה מעט, על 2 דקות.
רסס את רוטב הקרמל על פודינג לחם.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.