לחם אפוי עם דבש ושמנת
לחם אפוי עם דבש ושמנת דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו לחם כפרי עגול, קרם פרש, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: לחם אפוי עם דבש ושמנת, לחם Panera דבש אגוז קרם גבינה ממרח, ו לחם בננה עם רוטב תות וקצפת דבש.
הוראות
חותכים את הקרום העליון והתחתון מכיכר לחם, ומשאירים סיבוב עבה של 9 על 2 אינץ ' עם קרום בצדדים. חמאה לחתוך צדדים של לחם ולהעביר למחבת אפייה רדודה.
אופים באמצע התנור, מתהפך פעם אחת, עד קלוי קלוי, על 20 דקות.
מערבבים יחד דבש ומיץ לימון, ואז מורחים על גבי לחם חם.
מורחים באופן שווה עם קרם fraîche, ואז לתת לעמוד 10 דקות.
אופים באמצע התנור עד הזהב, כ 20 דקות.
מגישים חם או חם, לחתוך טריזים.