לחם אפרסק
צריך לחם נטול לקטוז וצמחוני? לחם אפרסק יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו לחם אפרסק, לחם אפרסק, ו לחם אפרסק עם אגוזי מלך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 8 x 4 מחבתות כיכר אינץ.
בקערה גדולה, להכות את הביצים קלות. תערובת בסוכר, שמן, ווניל.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וקינמון; מערבבים רק כדי לשלב. מערבבים את האפרסקים והאגוזים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים במשך כ 1 שעה, או עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי.