לחם בועה כתום
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סוכר מגורען, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם קוף קרמל (AKA לחם בועה), עוגת קראנץ תפוזים מחדר הבועה, ו לחם בועה.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים במדד זכוכית 2 כוס. מיקרוגל גבוה במשך 3 דקות. מגניב 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. בצע את ההוראות של היצרן עבור הצבת תערובת חלב, קמח, שמרים, ביצה לתוך מחבת הלחם, ובחר את מחזור הבצק; להתחיל מכונת לחם.
הסר את הבצק ממכונה (לא אופים). להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח, ללוש 30 שניות. כיסוי בצק; תן לנוח 10 דקות. מחלקים את הבצק ל-24 חלקים שווים, מעצבים כל אחד לכדור (מכסים את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש).
שלב 1/2 כוס סוכר מגורען וקליפה. לטבול כל כדור לתוך 1/4 כוס חמאה מומסת, להתגלגל בתערובת סוכר.
מניחים כדורים בתחתית מחבת צינור 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 350 במשך 35 דקות. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה חוט; להסיר לחם מן המחבת. לחם מגניב 15 דקות על מתלה תיל.
מערבבים 1/2 כוס אבקת סוכר ומיץ תפוזים.
טפטוף תערובת על כיכר לחם, ומגישים חם.