לחם בועה מלוח
לחם בועה מתובל לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 87 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, מים, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מכלמתכונים יש 185 אוהדים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 14%, וזה די רע. מתכונים דומים: לחם קוף קרמל (המכונה גם לחם בועות), לחם בועה, ו לחם בועה חמאתי.
הוראות
מודדים את הביצה, 2 כפות חמאה או מרגרינה, מים, חלב, מלח, סוכר, קמח לחם ושמרים לתבנית בצק לפי הוראות היצרן. בחר הגדרת בצק ואז התחל. כאשר יחידה אותות ותצוגה קורא 0: 00, לחץ להפסיק ולהסיר בצק.
מניחים חמאה מומסת או מרגרינה בקערה קטנה. בקערה קטנה נפרדת מערבבים יחד את הפפריקה, הגבינה, אבקת השום, פתיתי הבצל, המרווה והטרגון.
חותכים בצק מוכן ל -20 עד 25 חתיכות ומגלגלים בחמאה או מרגרינה ואז בתערובת מתגלגלת מלוחה. עורמים חתיכות בצק מצופות בתבנית צרור משומנת קלות או בתבנית צינור בגודל 9 על 3 אינץ'. מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח 30 דקות או עד להכפלה.
בינתיים מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 עד 35 דקות או עד להזהבה.