קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בטטה אני

לחם בטטה אני
לחם בטטה אני מוצרי חלב חינם וצמחוני לחם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 581 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1860 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בטטות, מים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: לחם בטטה (מכונת לחם), אפיית לחם: לחם בטטה, ו לחם בטטה.

הוראות

1
מערבבים סוכר ושמן; להכות היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
2
מוסיפים ביצים ומכים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
3
מערבבים קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת ביצה לסירוגין עם מים. מערבבים בטטות ואגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
ביצהביצה
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר משומנת 9x5 אינץ (או 2 מחבתות כיכר קטנות).
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כשעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור