לחם בייקון ומרק בירה
לחם בייקון ומרק בירה דורש על 23 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 265 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. אם יש לכם בייקון, לחם שיפון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את המרק הזה. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, לחם בירה בייקון, ו לחם בירה צ'דר בייקון.
הוראות
מטגנים בייקון עד פריך, להסיר ושמורה. בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה, להזיע את הבצל, חמאה, קורנית משאיר עד במכרז, על 8 דקות.
הוסף בירה, מניות ולחם. מבשלים 10 דקות. מחית עם בלנדר טבילה. מתבלים במלח ופלפל.
מקשטים עם גבינה, בייקון ורסיסי טימין טריים.