קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בצל I

לחם בצל I
לחם בצל אני יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-48 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. אם יש לך חלב, מרק בצל לערבב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מייל בייקון פריך גבוה לחם בצל-לחם מכונה, לחם גבינת בצל (מכונת הכנת לחם), ו לחם מכונת קרמל-לחם בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות, ואז להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בואו להתקרר עד פושר. בקערה גדולה, מערבבים יחד שמרים, מים חמים, ו 1 כפית סוכר. להפריש להוכחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים חלב, 2/3 כפות סוכר, מלח, חמאה או מרגרינה, קמח ומרק לערבב את השמרים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תערובת מרקתערובת מרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
שלב עד צורות הבצק, ולאחר מכן להתברר על משטח מקומח קלות. ללוש עד הבצק הוא אלסטי. שמן קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים את הבצק בקערה, והופכים מספר פעמים למעיל. מכסים את הקערה במטלית לחה, ומניחים בצד במקום חם לעלות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחלקים בצק לשניים. צורה לתוך כיכרות לחם, ולמקם לשני משומן 8 1/2 x 4 1/2 מחבתות לחם אינץ. להפריש לעלות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
7
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 40 דקות. כיכר תישמע חלולה כאשר נעשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור