לחם בצל I
לחם בצל אני יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-48 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. אם יש לך חלב, מרק בצל לערבב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מייל בייקון פריך גבוה לחם בצל-לחם מכונה, לחם גבינת בצל (מכונת הכנת לחם), ו לחם מכונת קרמל-לחם בצל (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות, ואז להסיר מן החום.
בואו להתקרר עד פושר. בקערה גדולה, מערבבים יחד שמרים, מים חמים, ו 1 כפית סוכר. להפריש להוכחה.
מוסיפים חלב, 2/3 כפות סוכר, מלח, חמאה או מרגרינה, קמח ומרק לערבב את השמרים בקערה.
שלב עד צורות הבצק, ולאחר מכן להתברר על משטח מקומח קלות. ללוש עד הבצק הוא אלסטי. שמן קערה גדולה.
מניחים את הבצק בקערה, והופכים מספר פעמים למעיל. מכסים את הקערה במטלית לחה, ומניחים בצד במקום חם לעלות במשך 30 דקות.
מחלקים בצק לשניים. צורה לתוך כיכרות לחם, ולמקם לשני משומן 8 1/2 x 4 1/2 מחבתות לחם אינץ. להפריש לעלות במשך 30 דקות.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 40 דקות. כיכר תישמע חלולה כאשר נעשה.