מרק חתונה איטלקי II
מרק חתונה איטלקי II הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם בשר טחון, escarole, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. נסו מרק חתונה איטלקי, מרק חתונה איטלקי, ו מרק חתונה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, מוסיפים את escarole ומבשלים עד שהוא נבול (זה מסיר את הטעם המר מן הירוקים).
הסר מהחום ומאמץ את הירוקים מהמים. כאשר מקורר, לסחוט את כל הנוזל העודף.
בסיר נפרד על חום בינוני, להביא את המרק לרתיחה. בקערה גדולה נפרדת, לשלב את בשר טחון, 1 ביצה, פירורי לחם, בזיליקום, פטרוזיליה ו 1/2 כוס גבינת פרמזן.
מערבבים היטב וליצור כדורים בגודל ביס. זרוק את הכדורים לתוך המרק. כשהם עולים למעלה, הם מבושלים.
מוסיף את escarole למרק. בקערה נפרדת, משלבים את 3 הביצים הנותרות עם 1 כוס הגבינה הנותרת.
יוצקים את התערובת לתוך המרק, ערבוב ברציפות, עד הביצה מבושל.