קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בצל גבינה הפוך

לחם בצל גבינה הפוך
המתכון למשוך בנפרד לחם בצל זול יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו לחם. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, קמח, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו לחם בצל גבינה הפוך, לחם בצל גבינה הפוך, ו לחם הפוך זול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה 9 על 4 1/2 אינץ מחבת כיכר מתכת. במחבת גדולה, להמיס את מקל 1/2 של חמאה ללא צינורית; יוצקים 2 כפות של חמאה מומסת לתוך קערה קטנה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
קערהקערה
3
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתרכך, כ 8 דקות. מערבבים את זרעי הפרג ומתבלים במלח ופלפל. לגרד את תערובת הבצל על צלחת ומקרר במשך 5 דקות, עד מקורר מעט. מערבבים בגראייר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרג זרעיםפרג זרעים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בינתיים, במעבד מזון, דופק את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מוסיפים את החמאה ואת הדופק הקוביות עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אפונהאפונה
6
מוסיפים את חלב החמאה ואת הדופק 5 או 6 פעמים, רק עד הבצק הרך נוצר.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
בצקבצק
7
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב ללוש 2 או 3 פעמים. לטפוח או לגלגל את הבצק לתוך מלבן 2 על 24 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
8
מורחים את תערובת הבצל על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצלבצל
9
חותכים את הבצק לרוחב ל -10 חתיכות. מחסנית 9 חתיכות בצל בצד למעלה, ואז למעלה עם החלק האחרון, בצל בצד למטה. בזהירות להניח את הערימה במחבת כיכר מוכן ומברשת עם החמאה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
10
אופים את כיכר הלחם במרכז התנור במשך כ -30 דקות, עד שהוא מוזהב ועולה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
תנו ללחם להתקרר לפחות 15 דקות לפני שהוא נחשף ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Kabinett crackly, מעומלן וללא דופי; מאוד אנגלי-צמחים; במיוחד appley ו minerally; גימור מנתה שטרן. הולך עם כל דבר שאתה רוצה במטבח עוף, רכיכה ופירות ים, במיוחד אם מלווה רטבים מבוססי שמנת או חמאה. נהדר עם סלטים בקיץ ועם מטבח פסיפיק רים.