קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות33
מגזין

לחם ברוקולי

לחם ברוקולי
מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצאי עגבניות מיובשות, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם ברוקולי, לחם ברוקולי נקניק, ו מטבל ברוקולי בקערת לחם.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
מבשלים את הברוקולי במים מלוחים רותחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים וקוצצים.
4
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העגבניות, הזיתים והפלפל האדום ומבשלים 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הברוקולי; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים כל פיסת בצק למלבן בגודל 12 על 9 אינץ'. כפית חצי מתערובת הברוקולי למטה בצד אחד ארוך יותר של כל מלבן, כ -2 סנטימטרים מהקצה. מעל כל אחד עם חצי גבינת הפטה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
9
מגלגלים את הבצק סביב המילוי; מקפלים בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים במשך כ 40 דקות, או עד חום.
11
תן מגניב מעט; ואז לחתוך ולהגיש.
1
מגישים עם סלט. למנה חזקה יותר, מגלגלים פרוסות פפרוני לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוניפרוסות פפרוני