לחם ג'ינג'ר מחיטה מלאה
לחם ג'ינג'ר מחיטה מלאה דורש כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 267 קלוריות . תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. אם יש לכם חלב, שמן צמחי, ציפורן טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36% , מתכונים דומים: פנקייק ג'ינג'ר מחיטה מלאה , פנקייק ג'ינג'ר מחיטה מלאה , ופנקייק ג'ינג'ר מחיטה מלאה .
הוראות
בקערה גדולה טורפים מולסה, דבש, שמן וביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים לסירוגין עם החלב לתערובת הביצים.
יוצקים את הבלילה לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת צוננת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Papet del Mas Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
![פאפט דל מאס ברוט]()
פאפט דל מאס ברוט
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פרי ופרחים. טעם לוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג מהיין.