קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

לחם גבינה גרוזיני

לחם גבינה גרוזיני
לחם גבינה גרוזיני עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו מלח, קמח בלי חלב, גבינת הווארטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: חצ'פורי הוא לחם גבינה גרוזיני, אדג'רולי חצ' פורי (לחם גבינה גאורגי), ו ג'ורג'יאני ממולא שזיפים.

הוראות

1
מפזרים שמרים על מים חמים ומערבבים ב 1 כף קמח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 5 דקות. (אם השמרים לא להפעיל, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים יחד מלח וקמח שנותר בקערה גדולה, ואז מערבבים בביצה ובתערובת שמרים כדי ליצור בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב ולהפוך מעיל עם קמח, ולאחר מכן ללוש עד חלק וגמיש, על 5 דקות. טופס לתוך כדור ואבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
5
תן לבצק לנוח בקערה, מכוסה בניילון נצמד, חובט באגרוף רטוב כל שעה, לפחות 2 שעות ומעלה
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מחממים תנור ל 500°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
להפוך את הבצק על מחבת פיצה משוריינת, פונה מעיל, ואז לשטח עם האצבעות שלך לתוך דיסק 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
8
לזרוק יחד גבינות ולחץ לכדור 3 אינץ קומפקטי עם הידיים.
9
מניחים את הכדור באמצע הבצק, ואז לאסוף בצק סביב כדור גבינה, לסחוט בצק עודף לתוך topknot. לחץ על topknot עם אגרוף לח כדי ללחוץ על גבינה מהמרכז. המשך לשטח את הבצק ולהפיץ גבינה באופן שווה, הקשה החוצה מהמרכז, עד הבצק הוא דיסק 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
חותכים X 6 אינץ דרך גבי בצק לחשוף גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
אופים עד הזהב חיוור, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
12
מברשת פני השטח של בצק עם חמאה ואופים עד הזהב מבושל דרך, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
13
הגשה חתוכה לחתיכות.
1
* הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר בקערה (לעלייה איטית), מכוסה בניילון נצמד. לחץ למטה ולהביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך עם מתכון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות