לחם גבינה גרוזיני
לחם גבינה גרוזיני עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו מלח, קמח בלי חלב, גבינת הווארטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: חצ'פורי הוא לחם גבינה גרוזיני, אדג'רולי חצ' פורי (לחם גבינה גאורגי), ו ג'ורג'יאני ממולא שזיפים.
הוראות
מפזרים שמרים על מים חמים ומערבבים ב 1 כף קמח.
בואו לעמוד עד שמנת, על 5 דקות. (אם השמרים לא להפעיל, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מערבבים יחד מלח וקמח שנותר בקערה גדולה, ואז מערבבים בביצה ובתערובת שמרים כדי ליצור בצק.
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב ולהפוך מעיל עם קמח, ולאחר מכן ללוש עד חלק וגמיש, על 5 דקות. טופס לתוך כדור ואבק עם קמח.
תן לבצק לנוח בקערה, מכוסה בניילון נצמד, חובט באגרוף רטוב כל שעה, לפחות 2 שעות ומעלה
מחממים תנור ל 500°f עם מתלה באמצע.
להפוך את הבצק על מחבת פיצה משוריינת, פונה מעיל, ואז לשטח עם האצבעות שלך לתוך דיסק 7 אינץ'.
לזרוק יחד גבינות ולחץ לכדור 3 אינץ קומפקטי עם הידיים.
מניחים את הכדור באמצע הבצק, ואז לאסוף בצק סביב כדור גבינה, לסחוט בצק עודף לתוך topknot. לחץ על topknot עם אגרוף לח כדי ללחוץ על גבינה מהמרכז. המשך לשטח את הבצק ולהפיץ גבינה באופן שווה, הקשה החוצה מהמרכז, עד הבצק הוא דיסק 11 אינץ'.
חותכים X 6 אינץ דרך גבי בצק לחשוף גבינה.
אופים עד הזהב חיוור, 10 עד 12 דקות.
מברשת פני השטח של בצק עם חמאה ואופים עד הזהב מבושל דרך, 3 עד 5 דקות יותר.
* הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר בקערה (לעלייה איטית), מכוסה בניילון נצמד. לחץ למטה ולהביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך עם מתכון.