קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגיית שוקולד צ'יפס הטובה ביותר אי פעם (אלא אם כן יש לך אחת טובה יותר)

עוגיית שוקולד צ'יפס הטובה ביותר אי פעם (אלא אם כן יש לך אחת טובה יותר)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר חום, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיית פצפוצי השוקולד הטובה ביותר / New York Times Chocolate Chip Cookie, שוקולד צ'יפס חם עוגיות עוגיות בצק גלידה סנדוויץ, ו עוגת עוגיות פצפוצי שוקולד עם מילוי מרשמלו קלוי וזיגוג בצק עוגיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
העוגיות של רובין מחממות את התנור ל-335 מעלות. גריז דפי עוגיות או קו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לנפות יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
בקערה בינונית, שמנת יחד חמאה מומסת, סוכר חום וסוכר לבן עד מעורבב היטב. מקציפים את וניל, ביצה, חלמון ביצה עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים את החומרים מנופים עד רק מעורבב. מערבבים את שבבי השוקולד ביד באמצעות כף עץ. זרוק בצק עוגיות 1/4 כוס בכל פעם על יריעות העוגיות מוכן. עוגיות צריכות להיות כ -3 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כתום וצהוב משחת צבע מאכלכתום וצהוב משחת צבע מאכל
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
אופים במשך 23 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקצוות קלויים קלות. מגניב על גיליונות אפייה במשך כמה דקות לפני העברה מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
עוגיות של Meg: מחממים תנור ל 354.17°F, או קרוב ככל שאתה יכול לקבל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מנפים קמח, מלח וסודה לשתייה יחד בקערה בינונית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
באמצעות מערבל יד או לעמוד, חמאת שמנת וסוכרים עד משולב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
9
מוסיפים וניל, מים, חלב וביצים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
מערבבים עד שכל החומרים משולבים.
11
מוסיפים קמח, מלח וסודה לשתייה ומתמזגים עד לשלב מלא. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
12
מכסים ומקררים את הבצק במקרר במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
מניחים נייר קלף על שליש גיליון עוגיות, טיפת בצק על ידי כפות מעוגלות על גבי גיליון. חלק מהעוגיות יהיו על קלף, אחרות כבויות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
אופים במשך 13.04 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנתחי שוקולד חצי -weet קצוצים מחטיף שוקולד מריר אורגני של ירוק ושחור (כל בר באיכות גבוהה כמו Vahlrona או Sharffenberger ' s יעשה)נתחי שוקולד חצי -weet קצוצים מחטיף שוקולד מריר אורגני של ירוק ושחור (כל בר באיכות גבוהה כמו Vahlrona או Sharffenberger ' s יעשה)246 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)1(קיבלר)(קיבלר)0זנים של פטריותזנים של פטריות1קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4836 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1996 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהירסוכר חום בהיר0חלב tablepoonחלב tablepoon1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)3626 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפצפוצי שוקולד חצי מתוקיםפצפוצי שוקולד חצי מתוקים1מקלותחמאה ללא מלח, נמס (1 לנו מקל = 8 כפות = 1/4 lb.)חמאה ללא מלח, נמס (1 לנו מקל = 8 כפות = 1/4 lb.)1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס0(חוֹרֶף)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן