עוגיית שוקולד צ'יפס הטובה ביותר אי פעם (אלא אם כן יש לך אחת טובה יותר)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר חום, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיית פצפוצי השוקולד הטובה ביותר / New York Times Chocolate Chip Cookie, שוקולד צ'יפס חם עוגיות עוגיות בצק גלידה סנדוויץ, ו עוגת עוגיות פצפוצי שוקולד עם מילוי מרשמלו קלוי וזיגוג בצק עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
העוגיות של רובין מחממות את התנור ל-335 מעלות. גריז דפי עוגיות או קו עם נייר קלף.
לנפות יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
בקערה בינונית, שמנת יחד חמאה מומסת, סוכר חום וסוכר לבן עד מעורבב היטב. מקציפים את וניל, ביצה, חלמון ביצה עד אור שמנת.
מערבבים את החומרים מנופים עד רק מעורבב. מערבבים את שבבי השוקולד ביד באמצעות כף עץ. זרוק בצק עוגיות 1/4 כוס בכל פעם על יריעות העוגיות מוכן. עוגיות צריכות להיות כ -3 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 23 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקצוות קלויים קלות. מגניב על גיליונות אפייה במשך כמה דקות לפני העברה מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
עוגיות של Meg: מחממים תנור ל 354.17°F, או קרוב ככל שאתה יכול לקבל.
מנפים קמח, מלח וסודה לשתייה יחד בקערה בינונית. תניח בצד.
באמצעות מערבל יד או לעמוד, חמאת שמנת וסוכרים עד משולב וחלק.
מוסיפים וניל, מים, חלב וביצים.
מערבבים עד שכל החומרים משולבים.
מוסיפים קמח, מלח וסודה לשתייה ומתמזגים עד לשלב מלא. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מכסים ומקררים את הבצק במקרר במשך 25 דקות.
מניחים נייר קלף על שליש גיליון עוגיות, טיפת בצק על ידי כפות מעוגלות על גבי גיליון. חלק מהעוגיות יהיו על קלף, אחרות כבויות.