לחם גזר-אגוז
לחם גזר-אגוז הוא צמחוני לחם. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך חלב חמאה, קמח, אגוז מוסקט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: גזר לימוני-לחם אגוז, גזר מתובל ולחם אגוז, ו עוגת גזר אגוז.
הוראות
רססו מחבת כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' עם ספריי בישול. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מוסיפים את הגזר ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד למכרז, כ 15 דקות.
מסננים ומרסקים את הגזר עם מחית תפוחי אדמה.
בינתיים, בצלחת עוגה, טוסט האגוזים במשך כ 7 דקות, או עד השחמה קלה.
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ.
לנפות את הקמח עם סודה לשתיה, אגוז מוסקט, קינמון ומלח. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עם הסוכר עד צהוב חיוור.
לטאטא את השמן ואת חלב החמאה. מערבבים את הגזר ואת האגוזים, ולאחר מכן מערבבים את תערובת הקמח עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים במשך 50 דקות, או עד עלה ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן כיכר להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך אותו על מתלה להתקרר לחלוטין.