לחם דבש
לחם דבש יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 16 . מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מים חמים, שמן canolan, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם בירה דבש חמאה עם חמאת דבש, אפיית לחם: יוגורט ודבש לחם, ו לחם שיבולת שועל דבש (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט רוזמרין במחבת sauté קטן על חום בינוני גבוה עד ריחני, על 30 שניות.
בקערה קטנה, לשלב את השמן, שמרים, ומים חמים ומערבבים לפזר את השמרים.
בואו לשבת במשך 5 דקות, או עד קצף.
מערבבים את הקמח והמלח והתל בקערה גדולה. הפוך גם באמצע. לאט לאט לשפוך את השמרים מומס לתוך הבאר, עובד בקמח עם קצות האצבעות שלך, ואז ללוש את הבצק עד צורות כדור. ללוש בדבש ורוזמרין קלוי.
שים את הבצק בקערה גדולה ומשומנת והפוך למעיל. מכסים עם מטלית לחה או ניילון משומן לעטוף ולתת לעלות ל 1 1/2 פעמים את הגודל המקורי, על 1 שעה.
גריז שני 9 x מחבתות כיכר 4 אינץ'. Punch למטה את הבצק ולהעביר למשטח עבודה מקומח. ללוש במשך 5 דקות. מחלקים את הבצק לשניים ומעצבים לככרות לחם.
מניחים את המחבתות מוכנות, מכסים בניילון נצמד, ולתת לעלות במשך 20 דקות.
מניחים את המחבתות בתנור ואופים עד צמרות זהובות, על 25 עד 30 דקות. הפוך את המחבתות על מתלה קירור ולתת לשבת במשך 5 דקות, ואז להסיר את המחבתות ולתת מגניב.
Reprinted with permission from The Soul of a New Cuisine: A Discovery of the Foods and Trustes of Africa by Marcus Samuelsson, (C) 2006, John Wiley & Sons, Inc.