לחם דובדבן-שקדים מיובש
לחם דובדבן-שקדים מיובש עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שקדים חתוכים, אבקת סוכר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת פירות דובדבן-שקדים יבשים, ביסקוטי דובדבנים ושקדים יבשים, ו ביסקוויטים שקדים דובדבנים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, יוצקים מים רותחים על דובדבנים; לתת לעמוד 20 דקות.
מחממים תנור ל 163°. ריסוס 9x5 אינץ מחבת כיכר עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח סוכר חום וחמאה רכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב. לנצח ביצים 1/2 כפית תמצית שקדים עד התערובת חלקה. מערבבים בקמח, אבקת אפייה ומלח רק עד מרכיבים יבשים הם לחים. מערבבים שקדים ודובדבנים; התערובת תהיה עבה. כף למחבת.
אופים 60 עד 70 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי העליון הוא חום זהוב כהה. מגניב 10 דקות על מתלה קירור. שחרר צדדים של כיכר מהמחבת; הסר מהמחבת, ומקם את הצד העליון על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים זיגוג עד חלקה.
רסס על לחם מקורר. לעטוף בחוזקה; לאחסן בטמפרטורת החדר.
חותכים כיכר לתוך 12 פרוסות; לחתוך כל פרוסה לשניים.