לחם דלעת
לחם דלעת הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו פודינג מיידיות בטעם וניל ג'לי, סוכר, אבקת אפייה calumet, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # FallFest, לחם דלעת אורגני Evoo עם ציפוי זרעי דלעת, ו מחית דלעת טרי תוצרת בית & לחם דלעת.
הוראות
מערבבים קמח, תערובת פודינג יבשה, אבקת אפייה, תבלין וסודה לשתייה; להפריש.
מקציפים חמאה, סוכר ודלעת בקערה גדולה. להתמזג ביצים.
מוסיפים תערובת קמח; מערבבים רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
יוצקים לתוך מחבת כיכר 8x4 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; למעלה עם אגוזים.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 5 דקות. או עד toothpick מוכנס במרכז יוצא נקי, כיסוי רופף עם נייר במשך 20 דקות האחרונות. לחם מגניב במחבת 10 דקות.
הסר מחבת מתלה חוט; מגניב לחלוטין.