לחם דלעת לחג מהפך עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר שלך. מתכון זה משמש 24. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 157 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, סודה לשתייה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 26%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: מהפך טבעוני של מהפך בריא: לחם דלעת, לחם ספייס דלעת מהפך, ו כיכר חג מהפך.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב את הביצים, הדלעת, השמן, המים והווניל; מערבבים היטב. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
3
כף לשניים 8 אינץ'. 4 אינץ'. מחבתות כיכר מצופות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מפזרים את יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 50-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 15 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.
לחם דלעת עובד ממש טוב עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "