לחם דלעת סמהיין
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לחם דלעת סמהיין. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 194 קלוריות. מתכון ללא חלב וצמחוני זה מגיש 16 . 97 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, אגוזי מלך, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 51%. ציון זה מוצק. נסו לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # פאלפסט, לחם דלעת אוו אורגני עם תוספת זרעי דלעת, ו מחית דלעת ביתית טרייה ולחם דלעת עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים 2 מחבתות כיכר.
מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח, הסודה לשתייה, הקינמון, אגוז המוסקט, פלפל אנגלי וציפורן יחד בקערה גדולה.
מקציפים יחד את הדלעת, המים, הביצים, הווניל והשמן הצמחי יחד בקערה נפרדת. שופכים בהדרגה את התערובת הרטובה ליבשה תוך כדי הקצפה עד שהכל מעורבב היטב. מקפלים את האגוזים לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה בין שתי תבניות הכיכר המוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב ומעיין לאחור בלחיצה קלה, 50 עד 60 דקות. מניחים להתקרר 20 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות.