קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות5
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם דלעת סמהיין

לחם דלעת סמהיין
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לחם דלעת סמהיין. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 194 קלוריות. מתכון ללא חלב וצמחוני זה מגיש 16 . 97 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, אגוזי מלך, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 51%. ציון זה מוצק. נסו לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # פאלפסט, לחם דלעת אוו אורגני עם תוספת זרעי דלעת, ו מחית דלעת ביתית טרייה ולחם דלעת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים 2 מחבתות כיכר.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח, הסודה לשתייה, הקינמון, אגוז המוסקט, פלפל אנגלי וציפורן יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מקציפים יחד את הדלעת, המים, הביצים, הווניל והשמן הצמחי יחד בקערה נפרדת. שופכים בהדרגה את התערובת הרטובה ליבשה תוך כדי הקצפה עד שהכל מעורבב היטב. מקפלים את האגוזים לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה בין שתי תבניות הכיכר המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב ומעיין לאחור בלחיצה קלה, 50 עד 60 דקות. מניחים להתקרר 20 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן