לחם דרום-מערבי
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כמון טחון, דבש, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם גבינה דרום-מערבי, דרום מערב לחם תירס לאפות, ו Southwest תירס לחם סלט מתכון.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים.
מוסיפים מים, יוגורט ודבש; מערבבים.
מוסיפים שעועית והבא 12 מרכיבים (שעועית דרך חומץ); מערבבים. מערבבים 4 1/2 כוסות קמח לחם כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע את הבצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, ומעצבים כל חלק לתוך כיכר עגולה בגודל 6 אינץ'.
מקום כיכרות 4 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה גדולים מצופה ספריי בישול. הפוך 4 (1/8 אינץ ' עמוק) חתכים אלכסוניים על פני צמרות כיכרות. כיכרות אבק עם קמח. לכסות ולתת עלייה 45 דקות או עד הוכפל בכמות גדולה.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח; בואו מגניב על מדפים חוט.