לחם האננס-קישואים של אמא הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. אם יש לך שמן צמחי, מלח, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, לחם זוקיני עם אננס, ו לחם קישואים אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
לטאטא יחד את הקמח, מלח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון, ואגוז מוסקט בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר, חלב חמאה, שמן צמחי, ותמצית וניל בקערה עד חלקה. מערבבים בתערובת היבשה עד רק רטוב, ואז לקפל את הקישואים, גזר, אננס, אגוזי מלך, וצימוקים עד בשילוב שווה. מחלקים את הבלילה בין מחבתות כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שמן צמחי
חלב-חמאה
אננס
קישואים
גזר
צימוקים
אגוזי מלך
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
קערה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הלחם יוצא נקי, כ -50 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר ולסיים קירור על מתלה חוט לפני חיתוך.