לחם הבננה של אשלי עם רוטב שוקולד צ'יפס
לחם הבננה של אשלי עם רוטב שוקולד צ'יפס יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קמח, שבבי שוקולד חלב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 24%. מתכונים דומים: שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup, לחם בננה עם פצפוצי שוקולד, ו לחם בננה עם פצפוצי שוקולד.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור לחם הבננה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים שתי מחבתות כיכר 9 על 5 אינץ ' עם ספריי בישול.
עם מיקסר חשמלי, שמנת החמאה והסוכר יחד עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים את הבננות והוניל. מנפים את הקמח יחד עם סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את הקמח ואת החמאה לתערובת הבננה, עובדים בשלבים, ומתחילים ומסתיימים בקמח. מקפלים בפקאנים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות כיכר מוכן ואופים במשך 55 דקות. מגניב מעט במחבת לפני הפיכת כיכרות החוצה על מדפים חוט להתקרר לחלוטין.
מוסיפים את שבבי השוקולד לקערה חסינת חום.
מחממים את השמנת הכבדה בסיר קטן עד חם אבל לא רותח.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מגישים על פרוסות לחם בננה.