קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

לחם הכף הדרום מערבי עם סלסה אבוקדו

לחם הכף הדרום מערבי עם סלסה אבוקדו
לך לחנות ותביא קמח תירס, מלח, צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו לחם הכף הדרום מערבי, ביצי בנדיקט מדרום-מערב עם שעועית שחורה, אבוקדו וסלסה, ו לחם כפית (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 1/2 כוסות מים והמלח לרתיחה. בהדרגה להקציף בקמח תירס ומערבבים עד תערובת עבה וחלק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
2
הסר מהחום.
3
בקערה, מקציפים ביצים וחמאה רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
להקציף לתוך תערובת קמח תירס עד משולב לחלוטין. מערבבים בצ 'ילי ואבקת צ' ילי. לגרד תערובת לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
קמח תירסקמח תירס
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
5
אופים בתוך תנור רגיל או הסעה 400 עד למעלה הוא השחמה ושיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
שיפודיםשיפודים
6
בואו לעמוד 10 דקות. לגרוף את המנות עם כף ומגישים עם סלסה אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו
סלסהסלסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.