לחם זוקיני ללא גלוטן נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. אם יש לכם קליפת פסיליום, קמח אורז, עמילן תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם זוקיני שוקולד זוגי בריא ( ללא אגוז + טבעוני + ללא גלוטן!), לחם קישואים ללא גלוטן, ו לחם קישואים ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים מחבת כיכר 9 על 4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
צורמת את הקישואים: לגרר את הקישואים לקערה. שים את זה בשכבה כפולה של מגבות נייר. לסחוט את המים מתוך הקישואים לתוך הכיור. זה יעזור לחם קישואים לא להיות רטוב מדי. הניחו בצד כ-225 גרם (או כ-2 כוסות) של הקישואים המנוקזים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
לחם
מים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
קערה
3
שילוב המרכיבים היבשים: בקערה גדולה, לשלב את תערובת הקמח, psyllium, אבקת אפייה, סודה, קינמון, אגוז מוסקט, הל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
תערובת קמח
הל
קינמון
מוסקט
מלח
פופ
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
לטאטא יחד את הביצה, סוכרים, שמן זית, יוגורט, ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שמן זית
יוגורט
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
גימור הבלילה: פלופ קישואים מנוקז לתוך הנוזלים ולטאטא אותם יחד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מפזרים את החומרים היבשים על גבי הנוזלים. באמצעות מרית גומי, מקפלים את החומרים יבשים לתוך רטוב עד שום סימן של קמחים להישאר.
ציוד שתשתמש בו
מרית
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. החלק את המחבת לתנור ואופה עד שפסגת הלחם חומה בצורה סדוקה וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא יבש, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
מחבת
5
אפשר את הלחם להתקרר במחבת במשך 10 דקות. להפוך אותו על מתלה קירור ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני חיתוך לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
6
יוצקים את כל הקמחים לתוך מיכל גדול. (חנויות אספקת מסעדה למכור מיכלי פלסטיק גדולים שמתאימים למטרה זו היטב. אתה יכול גם להשתמש בצנצנת זכוכית גדולה.) לנער ולנער ולנער חזק יותר עד כל הקמחים הפכו צבע אחד.