לחם זוקיני עם אננס
אם יש לך צימוקים זהובים, אננס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: לחם קישואים אננס, לחם קישואים אננס, ו לחם אננס קישואים.
הוראות
מחממים תנור ל 177° (175°C). הכן 2 חמאה 5 על 9 מחבתות כיכר אינץ.
להקציף יחד מרכיבים יבשים: בקערה בגודל בינוני, להקציף במרץ את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
מערבבים מרכיבים רטובים וסוכר: במיקסר, מכים ביצים במהירות בינונית לדקה אחת.
מוסיף את הסוכר והכה במשך דקה אחת יותר.
מוסיף את השמן ווניל; להמשיך להכות תערובת עד עבה קצף.
הסר את הקערה מן המיקסר ועם כף, מערבבים את הקישואים ואננס.
מערבבים מרכיבים יבשים עם רטוב: שליש בכל פעם, מוסיפים מרכיבים יבשים לחלב ומערבבים בעדינות (ביד) לאחר כל תוספת.
מוסיפים את האגוזים והצימוקים, מתמזגים בעדינות.
אופים: מחלקים את הבלילה שווה בין שתי מחבתות כיכר.
אופים ב 177° במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי.
מגניב מחבתות במשך 10 דקות. הפעל על מדפים תיל כדי לקרר ביסודיות.