לחם זוקיני עם פצפוצי שוקולד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, שבבי שוקולד חצי מתוקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם זוקיני עם פצפוצי שוקולד, לחם זוקיני שוקולד צ'יפס של איימי, ו לחם זוקיני שוקולד צ'יפס דל שומן.
הוראות
מחממים תנור ב 350 מעלות F. גריז (
9 על ידי 5 אינץ מחבתות כיכר.
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, תבלינים וסודה לשתייה.
בקערה גדולה, להכות ביצים עד אור ורך.
מוסיפים סוכר, וממשיכים להכות עד מעורבב היטב. מערבבים בשמן, וניל, קישואים, פקאן, שוקולד צ ' יפס, וגרידת תפוזים. מערבבים במרכיבים מנופים.
אופים במשך 50 דקות, או עד שיפוד מוכנס באמצע יוצא נקי.
הסר כיכרות מן המחבתות מגניב. צ ' יל לפני חיתוך.
מגישים עם קצפת וסרטים של קישואים.