לחם זית גביני בגריל
לחם זית גבינה בגריל דורש מסביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו לחם, ממרח גבינת זית-פימינטו, תערובת גבינת צ'דר ואמריקאית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחם זית גביני בגריל, לחם זית גביני בגריל, ו לחם קרקר זית גביני (מתכונים דומים).
הוראות
גחלים או גריל גז לחום עקיף. אם באמצעות גריל פחם, לארגן גחלים סביב קצה של קופסת אש.
מערבבים את כל החומרים למעט לחם וזיתים בקערה בינונית.
מניחים לחם, לחתוך צדדים למטה, מעל מרכז גריל פחם או מעל צד לא מחומם של גריל גז מעל חום בינוני-נמוך. כיסוי וגריל 4 עד 5 דקות או עד קלוי.
הסר לחם לסדין עוגיות; להפיץ צדדים קלויים עם תערובת גבינה. כיסוי ולחם גריל, גבינה הצדדים למעלה, 5 עד 7 דקות או עד גבינה חם נמס.
חותכים לחם לפרוסות כדי לשרת.