לחם חמאת תפוחים עם שוקולד כפול
לך לחנות ותביא פקאן, תמצית ונילן, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם חמאת תפוחים עם מייפל ו-Apple Butter Dip / בגידה # applebutterspin, לחם כפול מלית עם חמאה חומה, בייקון & מרווה, ו לחם שוקולד צ'יפס כפול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ספריי 9×5 אינץ 'או 8 ½ x 4 ½ מחבת כיכר מתכת אינץ' עם תרסיס אפייה הוסיף קמח.
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ומלח יחד בקערה ולהגדיר aside.In קערת ערבוב גדולה, לטאטא את חמאת התפוחים, שמן וסוכר יחד עד חלקה.
מוסיפים את הביצים אחד אחד, ואז מקציפים את הוניל ואת היוגורט עד חלקה.
להקציף בקמח, ולאחר מכן מערבבים בשוקולד צ ' יפס.לגרד את הבלילה לתוך מחבת כיכר ומפזרים אגוזים על פני החלק העליון.
אופים על המדף המרכזי במשך 50 עד 60 דקות או עד מפרט מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבת במשך כשעה, ולאחר מכן להסיר מחבת ולתת מגניב לחלוטין לפני ההגשה.