קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם חמאת תפוחים עם שוקולד כפול

לחם חמאת תפוחים עם שוקולד כפול
לך לחנות ותביא פקאן, תמצית ונילן, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם חמאת תפוחים עם מייפל ו-Apple Butter Dip / בגידה # applebutterspin, לחם כפול מלית עם חמאה חומה, בייקון & מרווה, ו לחם שוקולד צ'יפס כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ספריי 9×5 אינץ 'או 8 ½ x 4 ½ מחבת כיכר מתכת אינץ' עם תרסיס אפייה הוסיף קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ומלח יחד בקערה ולהגדיר aside.In קערת ערבוב גדולה, לטאטא את חמאת התפוחים, שמן וסוכר יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
נייר אורזנייר אורז
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הביצים אחד אחד, ואז מקציפים את הוניל ואת היוגורט עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להקציף בקמח, ולאחר מכן מערבבים בשוקולד צ ' יפס.לגרד את הבלילה לתוך מחבת כיכר ומפזרים אגוזים על פני החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
קיצור טבעיקיצור טבעי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
אופים על המדף המרכזי במשך 50 עד 60 דקות או עד מפרט מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
בואו להתקרר במחבת במשך כשעה, ולאחר מכן להסיר מחבת ולתת מגניב לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'