לחם כפית דלורית
אם 72 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם כפית דלורית יכול להיות סופר ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, סודה לשתייה, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לחם כפית דלורית, לחם דלורית, ו לחם דלורית (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל חלב חמאה בסיר כבד על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 6 דקות או עד בועות להופיע סביב הקצוות (לא להרתיח); להסיר מן החום. (
קל לנצח חלמונים ביצה בקערה גדולה; מערבבים סקווש וגבינה.
מערבבים את קמח התירס ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה קטנה. מערבבים תערובת קמח תירס לתוך תערובת סקווש.
יוצקים חלב חמאה חם על תערובת סקווש; לטאטא עד חלקה.
תן לעמוד 15 דקות או עד פושר.
מברשת 2 1/2-כדי 3-qt. צלחת אפייה או 12 אינץ ' מחבת ברזל יצוק עם 1 כף. חמאה מומסת; מערבבים נותרים חמאה מומסת לתערובת סקווש.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. בזהירות לקפל לתוך תערובת סקווש.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד העליון הוא זהוב ובחור עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הערה: בדקנו עם דלורית קפואה של עין הציפור. קנה 2 (12-עוז.) חבילות למדוד 2 כוסות.