לחם כפית תירס
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 320 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פתיתי פלפל טחון, צ'דר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם כפית תירס, לחם כפית תירס, ו לחם כפית תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בסיר בינוני, לטאטא יחד את החלב, קמח תירס, ומלח. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת התעבה, על 5 דקות. מערבבים ב 1/2 כוס הגבינה, התירס, ואת הבצל הירוק. מזג את הביצים על ידי לטאטא לאט חלק מתערובת חלב חם לתוך הביצים מכות. מערבבים את הביצים מחוסמות לתוך תערובת החלב.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה 1 ליטר. למעלה עם חתיכות חמאה ומפזרים פתיתי פלפל אדום ונותר 1/2 כוס גבינה.
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד המרכז מוגדר גבינה הוא השחמה קלות.
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.