לחם לבן כפרי
מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 12 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, ביצה לבן, שמריםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם עציץ כפרי ככרות לחם או לחמניות, כרוב כפרי, מרק תפוחי אדמה ושעועית לבנה, ו לחם שיפון כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את השמרים ב 1 כוס מים חמים בקערה גדולה, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 3/4 כוסות קמח ומלח לתערובת שמרים; מערבבים עד שהבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות 2 אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה. לכסות ולתת לנוח 5 דקות. צורה בצק לתוך סיבוב 6 אינץ'; מניחים על תבנית אפייה מפוזרת עם קמח תירס. משטח מעיל קל של בצק עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
שלב 1 כפית מים ביצה לבן, ערבוב עם מקצף; מברשת על הבצק. הפוך 3 (4 אינץ') חותך 1/4 אינץ ' עמוק על פני החלק העליון של הבצק באמצעות סכין חדה.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד הלחם הוא השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.