לחם מחבת בטטה מלוח הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני לחם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 255 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שמן צמחי, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו לחם דלעת - לחם מתוק ומתובל להפריד, פשטידת בטטה מתובלת, ו פודינג לחם מתוק ומתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חימום עד 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז תחתון רק של מחבת עגולה, 9x1 1/2 אינץ', עם קיצור.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים בטטה, סוכר, שמן וביצים בקערה גדולה. מערבבים את שאר החומרים למעט זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מורחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מפזרים זרעי שומשום מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
6
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.