לחם מחיטה מלאה I
לחם מחיטה מלאה שאני דורש מסביב 3 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 176 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך קמח, קמח לחם, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, 100% לחם מחיטה מלאה - לחם עטא / לחם מחיטה מלאה, ו לחם מחיטה מלאה עם נבט חיטה ושיפון.
הוראות
בסיר שני ליטר, לשלב את החיטה הסדוקה, מלח, ו 3/4 כוס מים. מבשלים עד שהחיטה הסדוקה רכה, והמים נספגים.
מוסיפים דבשה או דבש, שומן חזיר, ו 1 1/2 כוסות מים לחיטה הסדוקה.
חום, או קריר, עד שהטמפרטורה היא 125 מעלות F (50 מעלות C).
מערבבים קמח מחיטה מלאה ושמרים בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את תערובת החיטה הסדוקה; להכות עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה במשך 30 שניות, קערת גירוד. לנצח 3 דקות יותר במהירות גבוהה. מערבבים מספיק קמח כל המטרה לעשות בצק נוקשה.
ללוש על לוח משוריין, בד מכוסה עד הבצק הוא חלק וגמיש, 8 עד 10 דקות. מחלקים וצורה לתוך 2 כיכרות לחם; להפשיל בחוזקה כדי למנוע כיסי אוויר להרכיב תוך עולה.
מניחים לשני משומן 9 x 5 מחבתות כיכר אינץ. מכסים במטלית נקייה. אפשר לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 15 דקות. כיכר כיסוי עם רדיד אלומיניום, ולהמשיך לאפות במשך 30 דקות.
בואו להתקרר לפחות 30 דקות לפני חיתוך.