קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות10
מגזין

לחם מחיטה מלאה I

לחם מחיטה מלאה I
לחם מחיטה מלאה שאני דורש מסביב 3 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 176 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך קמח, קמח לחם, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, 100% לחם מחיטה מלאה - לחם עטא / לחם מחיטה מלאה, ו לחם מחיטה מלאה עם נבט חיטה ושיפון.

הוראות

1
בסיר שני ליטר, לשלב את החיטה הסדוקה, מלח, ו 3/4 כוס מים. מבשלים עד שהחיטה הסדוקה רכה, והמים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
גהי (חמאה מטוהרת)גהי (חמאה מטוהרת)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים דבשה או דבש, שומן חזיר, ו 1 1/2 כוסות מים לחיטה הסדוקה.
מרכיבים שתצטרך
גהי (חמאה מטוהרת)גהי (חמאה מטוהרת)
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שומן חזירשומן חזיר
3
חום, או קריר, עד שהטמפרטורה היא 125 מעלות F (50 מעלות C).
4
מערבבים קמח מחיטה מלאה ושמרים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מוסיפים את תערובת החיטה הסדוקה; להכות עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה במשך 30 שניות, קערת גירוד. לנצח 3 דקות יותר במהירות גבוהה. מערבבים מספיק קמח כל המטרה לעשות בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גהי (חמאה מטוהרת)גהי (חמאה מטוהרת)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
ללוש על לוח משוריין, בד מכוסה עד הבצק הוא חלק וגמיש, 8 עד 10 דקות. מחלקים וצורה לתוך 2 כיכרות לחם; להפשיל בחוזקה כדי למנוע כיסי אוויר להרכיב תוך עולה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים לשני משומן 9 x 5 מחבתות כיכר אינץ. מכסים במטלית נקייה. אפשר לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 15 דקות. כיכר כיסוי עם רדיד אלומיניום, ולהמשיך לאפות במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
הסר לחם מתלה חוט מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
בואו להתקרר לפחות 30 דקות לפני חיתוך.