לחם מחיטה מלאה פשוט
לחם מחיטה מלאה פשוט הוא צמחוני ומספק כ 3 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1425 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם מים חמים, קמח לחם, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 97%. נסו לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, 100% לחם מחיטה מלאה - לחם עטא / לחם מחיטה מלאה, ו לחם מחיטה מלאה עם נבט חיטה ושיפון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים מים חמים, שמרים ודבש 1/3 כוס.
מוסיפים 5 כוסות קמח לחם לבן ומערבבים לשלב.
בואו להגדיר במשך 30 דקות, או עד גדול תוסס.
מערבבים ב 3 כפות חמאה מומסת, 1/3 כוס דבש, ומלח. מערבבים 2 כוסות קמח מחיטה מלאה. קמח משטח שטוח ללוש עם קמח חיטה מלאה עד לא דביק אמיתי - רק מתרחק מן הדלפק, אבל עדיין דביק לגעת. זה יכול לקחת 2 עד 4 כוסות קמח מחיטה מלאה.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לצפות את פני השטח של הבצק. מכסה עם מגבת מטבח.
תן לעלות במקום חם עד הוכפל.
אגרוף למטה, ולחלק ל 3 כיכרות.
מניחים 9 x 5 מחבתות כיכר משומן אינץ, ולאפשר לעלות עד הבצק עקף את המחבתות על ידי אינץ ' אחד.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות; לא overbake. מברשת קלות את צמרות כיכרות עם 2 כפות חמאה מומסת או מרגרינה כאשר נעשה כדי למנוע קרום מקבל קשה. מגניב לגמרי