לחם מטוגן בפקאן.
פרנץ ' טוסט פקאן דורש סביב 7 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1000 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 4. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חלב, מיץ תפוזים, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם מטוגן בפקאן., לחם מטוגן בפקאן., ו לחם מטוגן בפקאן ממולא.
הוראות
בקערה גדולה, להכות יחד ביצים, מיץ תפוזים, חלב, סוכר, אגוז מוסקט ותמצית וניל.
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת צפופה בתחתית צלחת שטוחה או תבנית אפייה.
יוצקים תערובת חלב על לחם, מכסים ומקררים בין לילה, הופכים פעם אחת.
כאשר מוכן לבשל, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מעיל מחבת רול ג ' לי, או גיליון אפייה מעוטר, באופן שווה עם חמאה מומסת. מסדרים פרוסות לחם ספוג בשכבה אחת על מחבת.
מפזרים באופן שווה עם קליפת תפוז ופקאנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב, 20 עד 25 דקות. בדוק פרוסות במהלך 10 הדקות האחרונות של זמן האפייה כדי למנוע שריפה.