לחם מטוגן ממולא בדלעת.
לחם מטוגן ממולא בדלעת עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מחית דלעת, חלב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. נסו פשטידת דלעת ממולאת לחם מטוגן., פשטידת דלעת תבלין ממולא לחם צרפתי, ו דלעת ריקוטה ממולא לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 93°. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה גדולה; מניחים בתנור.
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה; להקציף עד חלקה.
מורחים באופן שווה על פני 4 פרוסות לחם.
מניחים 4 פרוסות לחם שנותרו למעלה כדי ליצור כריכים.
בצלחת גדולה, להקציף חלב, ביצים ווניל.
תנו ללחם להיספג, בערך דקה אחת לכל צד.
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת nonstick מעל חום בינוני.
להוסיף 2 כריכים; לבשל, מרפרף באמצע, עד חום זהוב משני הצדדים, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
העברה למתלה על הסדין בתנור. חזור עם שאר הכריכים.
טוסט צרפתי עליון עם אגוזי פקאן וסירופ מייפל, אם תרצה, ומגישים.