קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

לחם מטוגן ממולא בן לילה ברוטב פטל

לחם מטוגן ממולא בן לילה ברוטב פטל
לילה מלא טוסט צרפתי עם רוטב פטל הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 741 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, לחם, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: טוסט צרפתי פטל וקרם בן לילה, טוסט צרפתי עם רוטב פטל, ו טוסט צרפתי אפוי ברוטב פטל.

הוראות

1
תרסיס 13x9 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
2
חותכים כמעט דרך כל פרוסת לחם, חותכים מהקרום העליון ל--אבל לא דרך -- קרום תחתון. בקערה קטנה, מערבבים יחד גבינת שמנת, 2 כפות סוכר, 2 כפות ריבה וחמוציות. פרוסות לחם פתוחות מספיק כדי להפיץ 1 כף ערמת תערובת גבינה באופן שווה על 1 משטח לחתוך של כל פרוסה. לחץ על פרוסות לחם יחד.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים בתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב, 1/4 כוס סוכר והמלח עם חוט להקציף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים על לחם; להפוך פרוסות בזהירות מעיל. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
6
מחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
טפטוף חמאה מומסת על לחם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
8
אופים חשפו 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בינתיים, לנקז מיץ פטל לתוך כוס מדידה כוס כוס 1 כוס; להוסיף מספיק מים למדוד 3/4 כוס. ב 1-סיר ליטר, מערבבים יחד תערובת מיץ, קורנפלור, 2 כפות סוכר 2 כפות ריבה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם; להסיר מהחום. מגניב 15 דקות. מערבבים פטל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
11
מגישים רוטב עם טוסט צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים