לחם מטוגן ממולא בן לילה ברוטב פטל
לילה מלא טוסט צרפתי עם רוטב פטל הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 741 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, לחם, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: טוסט צרפתי פטל וקרם בן לילה, טוסט צרפתי עם רוטב פטל, ו טוסט צרפתי אפוי ברוטב פטל.
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת עם ספריי בישול.
חותכים כמעט דרך כל פרוסת לחם, חותכים מהקרום העליון ל--אבל לא דרך -- קרום תחתון. בקערה קטנה, מערבבים יחד גבינת שמנת, 2 כפות סוכר, 2 כפות ריבה וחמוציות. פרוסות לחם פתוחות מספיק כדי להפיץ 1 כף ערמת תערובת גבינה באופן שווה על 1 משטח לחתוך של כל פרוסה. לחץ על פרוסות לחם יחד.
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב, 1/4 כוס סוכר והמלח עם חוט להקציף עד מעורבב היטב.
יוצקים על לחם; להפוך פרוסות בזהירות מעיל. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
אופים חשפו 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
בינתיים, לנקז מיץ פטל לתוך כוס מדידה כוס כוס 1 כוס; להוסיף מספיק מים למדוד 3/4 כוס. ב 1-סיר ליטר, מערבבים יחד תערובת מיץ, קורנפלור, 2 כפות סוכר 2 כפות ריבה.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם; להסיר מהחום. מגניב 15 דקות. מערבבים פטל.
מגישים רוטב עם טוסט צרפתי.