לחם מטוגן מצופה אגוז מוסקט נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, ביצים ועוד 3 חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם מטוגן מצופה אגוז מוסקט, קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי, ו בייקון מטוגן טוסט צרפתי מצופה פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הלחם לפרוסות עבות קצת ביישן של 1 אינץ ' (ראה הערה). מסדרים את הלחם בשכבה אחת במחבת 13 על 9 אינץ', תוך שימוש במחבת ריבועית נוספת בגודל 8 אינץ ' במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לטאטא את הביצים, חלמונים, ומלח יחד בקערה בינונית במשך 1 עד 2 דקות, או עד שהם קלים, מקציפים, וחלק לחלוטין. (לא צריך להיות שום פיסות ביצה או קשיחות שנותרו, או יהיה לך חתיכות של ביצה מבושלת על הטוסט.)
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
למריחה על טוסט אם רוצים
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להקציף במחצית וחצי, יוגורט, סוכר מגורען, ו 2 כפיות אגוז מוסקט עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את תערובת הביצים על הלחם. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך הלילה, מסובבים בזהירות את הלחם פעם או פעמיים במידת האפשר.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
5
כאשר מוכן לבשל, מחממים מחבת nonstick חשמלית עד 350°f או מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני. מברשת קלות את המחבת או מחבת עם קצת חמאה לבשל את הלחם בקבוצות במשך 6 עד 8 דקות או עד חום זהוב בצד החיצוני אבל עדיין רך במרכז, מפנה פעם אחת. התאם את החום לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בעוד הלחם הוא טיגון, מערבבים יחד את אבקת הסוכר ו 1/8 כפית אגוז מוסקט ולשים במסננת בסדר רשת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מפזרים את הטוסט הצרפתי החם בתערובת אבקת הסוכר ומגישים עם סירופ מייפל או שימורים.