לחם מטוגן עם מלפפון-סלט יוגורט
לחם שטוח בגריל עם סלט מלפפון-יוגורט עשוי להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 580 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, כמון טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-36 דקות. וזה מצוין. מתכונים דומים: לחם מטוגן ומלפפון-סלט יוגורט, טאקו לחם שטוח בקר עם מלפפון ורוטב יוגורט, ו סלמון בגריל עם מלפפון-סלט יוגורט.
הוראות
מערבבים מים ושמרים ולתת לעמוד 15 דקות. בהדרגה לשפוך 2 כוסות של הקמח לשלב.
מערבבים במשך כ 1 דקה כדי ליצור ספוג.
בואו לעמוד, מכוסה לפחות 1 שעה עד 2 שעות כדי ליצור את הספוג.
שים ספוג בקערה של מיקסר חשמלי. באמצעות וו הבצק, מוסיפים קמח 1/2 כוס בכל פעם כדי ליצור בצק.
מניחים בקערה משומנת נקייה ולתת לעלות, לאט, על 1 שעה. מחלקים בצק ל 4 כדורים.
להתגלגל לתוך עיגולים 6 אינץ'.
מברישים את הבצק בשמן זית ומתבלים בפלפל. גריל את הלחם במשך 2 1/2 עד 3 דקות בכל צד.
הסר מן הגריל מברשת עם יותר שמן זית.
מערבבים מלפפונים מגורר, יוגורט, שום, כמון, ושמיר קצוץ בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מקשטים עם ספרי שמיר טריים.