קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות64
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם מערבולת מחיטה מלאה

לחם מערבולת מחיטה מלאה
אם יש לך כשעה ו-10 דקות לבלות במטבח, לחם מערבולת מחיטה מלאה עשוי להיות מתכון צמחוני סופר לקטו אובו לנסות. מתאים ל-64 מנות. מנה אחת מכילה 73 קלוריות , 3 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . תמורת 9 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כלחם ידידותי מאוד לתקציב. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמרים, אבקת חלב נטולת שומן, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 29% , המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פשוט מדהים לחם חיטה קינמון , לחם כמעט מלא , ולחם מחיטה מלאה מולסה .

הוראות

1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים וסוכר ב-1/2 כוס מים חמימים; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את אבקת החלב, השמן, הדבש, המלח ושאר המים. מקציפים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים 4 כוסות קמח; מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לבצק מחיטה מלאה, בקערה גדולה, ממיסים שמרים וסוכר ב-1/2 כוס מים חמימים; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חיטהחיטה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את אבקת החלב, השמן, הדבש, המלח ושאר המים. מקציפים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים קמח מלא. מקציפים על בינוני במשך 3 דקות. מערבבים פנימה מספיק קמח לכל מטרה כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6 דקות.
10
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומשמנים במקום חמים, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מנקבים כל בצק למטה; לחלק לרביעיות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
12
מגלגלים חלק לבן אחד ומנת חיטה מלאה ל-14 אינץ'. x 10 אינץ'. מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
חיטהחיטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מניחים בצק מחיטה מלאה על גבי בצק לבן; רול אפ בסגנון ג'לי רול. צבוט קצוות כדי לאטום ולהכניס מתחת. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
חיטהחיטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
מניחים בארבעה 9 אינץ' משומנים. x 5 אינץ'. תבניות לחם. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
15
אופים ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.