קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

לחם מתוק פרג-זרע

לחם מתוק פרג-זרע
לעשות בצק

הוראות

1
מפזרים שמרים על תערובת ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם שמרים לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
היכו יחד חמאה ונשארו 1/2 כוס סוכר במיקסר במהירות בינונית עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים חלמונים, וניל, מלח, גרידה, מכות עד בשילוב, ולאחר מכן להוסיף תערובת שמרים. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף קמח (2 1/2 כוסות) וחלב, לסירוגין 2 קבוצות וערבוב עד בשילוב. הגדל את המהירות לבינונית והכה עד שהבצק מבריק וגמיש, 4 עד 6 דקות. (הבצק יהיה רך ודביק מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לגרד את הצד של קערה לכסות קערה עם פלסטיק לעטוף ומגבת מטבח. בצק אבק עם 2 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
בואו לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד הוכפל בתפזורת, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
הפוך מילוי בזמן שהבצק עולה
1
הסר מהחום ולתת לעמוד עד שרוב הקרם נספג, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מערבבים תערובת לתוך מילוי פרג-זרע בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3
להרכיב כיכרות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
אגרוף את הבצק עם מרית משומנת קלות ולחלק ל 2 חתיכות שוות.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
רול החוצה 1 חתיכת על משטח משוריין היטב עם פינים מתגלגלים מקורנים למלבן 12 על ידי 9 אינץ '(בערך 1/4 אינץ ' עבה) עם צד ארוך קרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מורחים חצי מילוי באופן שווה על פני הבצק עם מרית אופסט, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בכל רחבי קצה. היכו יחד חלמון ושמנת לשטיפת ביצים ומברשת על גבול ארוך קרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
החל בצד הארוך הרחוק ביותר ממך, לגלגל בצק כלפיך לתוך יומן נוח, צובט בחוזקה לאורך קצה ביצה שטף לאטום. קמצוץ קצוות של כיכר יחד ולסדר לאורך על תבנית אפייה, את המרכז ואת הצד התפר למטה. טאק מסתיים תחת מעט. ליצור כיכר שנייה באותו אופן, ריווח כיכרות כ 4 אינץ ' זה מזה. צ ' יל הנותרים ביצה לשטוף להשתמש מאוחר יותר. כיסוי רופף עם גלישת פלסטיק חמאה ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד כיכרות להכפיל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
חותכים 3 פתחי קיטור, במרווחים של 3 עד 4 אינץ ' זה מזה, בכל כיכר עם סכין חדה, ולאחר מכן מברשת כיכרות עם שאריות ביצה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
אופים עד קרום הם חום זהוב עמוק ישבנים קול חלול כאשר טפח, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
העברה למתלה וקריר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
הערת טבחים
1
Loaves can be baked 3 days ahead and kept, wrapped in foil, at room temperature.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה